25 / 04 / 2024

Astay'dan Academia Apartments'ta 75 bin TL'ye!

Astay'dan Academia Apartments'ta 75 bin TL'ye!

15 dönüm arazi içinde 2 bin 500 metrekare bina oturumuna sahip olan Astay'ın Academia Apartments adlı projesinde fiyatlar 75 bin TL'den başlıyor...



Sosyal alanlarında; açık havuz ve güneşlenme alanı, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar banyoları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, teknik servis hizmeti, 24 saat güvenliğin yer aldığı Academia Apartments"ta fiyatlar 75 bin liradan başlayarak 268 bin liraya kadar çıkıyor.

Ekim 2011"de teslim edilmesi planlanan Academia Apartments, 15 dönüm arazi içinde 2 bin 500 metrekare bina oturumuna sahip bulunuyor. 1+1 ve 2+1 olam üzere toplam 334 daire ile  açık ve kapalı otoparklardan oluşan Academia Apartments, Avcılar'da yer alıyor. Proje, Astay Astay Gayrimenkul İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Astay'ın Academia Apartments projesinde salonların döşeme kaplaması doğal ahşap desenli 1.sınıf laminat parke kaplanacak. Duvarlar ise su bazlı boya ile boyanacak. Tavanları su bazlı boya ile boyanacak. Projede banyoların döşeme kaplaması: 1. Sınıf granit seramik ve/veya porselen seramik kullanılacak. Duvar kaplaması ise asma tavan hizasına kadar 1. Sınıf granit seramik ve/veya porselen seramik kullanılacak. Tavan kaplaması ise alçıpan asma tavan üzeri su bazlı boya ile boyanacak. Tüm dairelerin ortak banyolarında (80x140) duş teknesi, duş camı, lavabo altı dolabı ve ayna kullanılacak. Academia Apartments'te  tüm dairelerin yatak odaları doğal ahşap desenli 1.sınıf laminat parke kaplanacak. Duvarlar ise su bazlı boya ile boyanacak. Komşu duvarlarda ses yalıtımı uygulanacak. Tavan, su bazlı boya ile boyanacak. Mutfak porselen seramik veya 1. sınıf yerli seramik ile kaplanacak.Duvar ve tavan su bazlı boya ile boyanacak. Mutfak dolapları 1. Sınıf ithal veya yerli olacak. Artema marka eviye bataryası kullanılacak. Franke marka, ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi montajı yapılmış olarak teslim edilecek.

Projede antre ve holler porselen seramik veya 1. sınıf yerli seramik kaplanacak. Duvarlar su bazlı boya ile boyanacak. Tavanlar alçıpan asma tavan üzeri su bazlı boya ile boyanacak. Daire iç kapıları; ahşap kasalı ve pervazlı lake boyalı panel ahşap kapı olacak. Daire dış kapıları çift emniyetli çelik kapı veya güvenlik plakası takviyeli ahşap kapı olacak. Daire girişlerinde veya koridorlarda çamaşır makinesi ısı istasyonu ve kolektörünü içeren bir dolap ve vestiyer verilecek.

Blok girişleri ve kat hollerindeki döşemeler doğal taş veya porselen seramik olacak, duvarlar su bazlı boya ile boyanacak. Tavanlar metal veya alçıpan asma tavan olacak.

Proje; Havaalanına 8 km, E-5"e 200 m, TEM"e 8 km, Üniversite 600 m, Metrobüs durağı yürüyerek 15 dakika, Avcılar sahiline 2 km uzaklıkta yer alıyor. Hemen yanı başında Pelicanmall Alışveriş Merkezi olan proje, E-5 girişinde itfaiyenin arkasında yükseliyor.

Yerleşim planı;

http://academiaapartments.com/index.php/page/index/tr/ana-sayfa

0212 694 39 39  

 


Geri Dön