26 / 04 / 2024

Asteknik İnşaat EGO bakım ihalesini kazandı

Asteknik İnşaat EGO bakım ihalesini kazandı

EGO Genel Müdürlüğü Raylı Sistemler Dairesi  Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, 'yürüyen  merdiven, özürlü ve yük asansörleri ile yürüyen yolların (bant) Bakım ve  onarımı' için açılan ihale sonuçlandı  



İhaleyi toplam 2 milyon 251 bin 87 lira bedelle, 'Asteknik İnşaat  Ticaret ve Ulaştırma Sanayi ve Turizm Limited şžirketi' kazandı. İşin bitiş tarihi 31 Aralık 2012 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 6 Ekim 2010 tarihinde yapılan ihale için 4 firma  teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 1 adedini geçerli saymıştı.

YURTTA SONUçLANAN BİNA, İNşžAAT VE ONARIM İHALELERİ-
Bu arada şžırnak, Afyonkarahisar, Erzurum ve Düzce"de çeşitli kuruluşlartarafından açılan bazı ihaleler sonuçlandı. Sonuçlanan ihaleler ve bedelleri şöyle: 'şžırnak Belediye Başkanlığının Vakıfkent Mahallesi Hoca Ahmet Yasevi  Caddesi yol yapımı işi ihalesini 134 bin lira bedelle, Özyıldızlar Petrol  Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı. TCDD 7.Bölge Müdürlüğünün Afyonkarahisar Ali çetinkaya gar otomatik tren  muayene istasyonu 250 kwa trafolu besleme hattı yapılması işi ihalesini, 49 bin  900 lira bedelle Dermen Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Limited  şžirketi kazandı. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ ) Genel Müdürlüğünün, İsmetpaşa  Mahallesi kanalizasyon ve içmesuyu ihalesini 122 bin 641 lira bedelle Ahmet  Ağapınar kazandı. ESKİ Genel Müdürlüğünün D2 deposuna pompa istasyonu yapım işi ihalesini  52 bin lira bedelle, Başkanlar İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Yapı Malzemeleri  Pazarlama Sanayi Ticaret kazandı. DSİ 5. Bölge Müdürlüğünün, Düzce 55. şube taşkın ve kurutma tesisleri  onarımı ihalesini, 306 bin lira bedelle Salih Özbulut kazandı.
AA


Geri Dön