26 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü satış ofisi!

Astro Beylikdüzü satış ofisi!

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Astro Beylikdüzü

İstanbul Avrupa Yakası Beylükdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçirilen Astro Beylikdüzü Konutları'nda 40 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Batı Yapı imzası ile inşa edilen Astro Beylikdüzü'nde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok halinde yükseliyor.


Astro Beylikdüzü satış ofisi ile 444 49 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede yer alan konutlar 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Astro Beylikdüzü lokasyon olarak metrobüse 10 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 kilometre, E-5 karayoluna 2 kilometre, havaalanına 15 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre, Ambarlı Limanına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Toplamda 42 tane home office ve 9 tane dükkandan meydana gelen  Astro Beylikdüzü  Evleri'nde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar mevcut. 


Batı Yapı Astro Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 40 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Beylikdüzü Astro'nun sosyal yaşam alanları arasında; sunum odaları, çatı terası ve kafeteryası, tv – sinema odaları, şömine köşeleri, bilardo ve hobi alanları, resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


Astro Beylikdüzü satış ofisi

Telefon: 444 49 33

Web: www.astrobeylikduzu.com  

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön