24 / 04 / 2024

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO tarafından 2020 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yılı bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin Yönetim Kurulu Kararı hakkında açıklama yaptı. 

Ata GYO şirketin 2020 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. Söz konusu kararın yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verildi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulunun 04.06.2020 Tarihli Kararı ile;

 Denetimden Sorumlu Komitenin önerisi doğrultusunda Şirketin 2020 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına, sözkonusu kararın yapılacak olan 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir
 


Geri Dön