20 / 04 / 2024

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu. ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ATA Corner Tekirdağ Projesi'ne yönelik 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu yayınladı.

Ata Corner Tekirdağ Projesi,  Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi 218 ada 34 parselde yer alıyor. Adres olarak ise taşınmaz Hürriyet Mahallesi Öğretmenler Caddesi 18 numaralı konumda bulunuyor. Projeye ulaşım taşınmazın da doğrudan mahreç aldığı Öğretmenler Caddesi üzerinden sağlanıyor.  Projeye ulaşım hem özel araç ile hem de toplu taşıma ile sağlanabiliyor. Projenin çevresinde yeni gelişen konut alanları ve yol boyu ticaret alanları bulunuyor.

Projenin çevresinde Tekirdağ Namık Kemal Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Ebru Nayim Fen Lisesi, Aka Koleji, Defterdarlık, Vergi Dairesi ve Tekirdağ Tapu Kadastro Müdürlüğü yer alıyor.

ATA GYO nun ATA Corner Tekirdağ Projesi nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin arsa değeri 10 milyon 335 bin TL olurken projeye KDV dahil 12 milyon 195 bin 300 TL değer takdir edildi. Projenin mevcut tamamlanma oranına göre proje değeri 10 milyon 857 bin TL olurken KDV dahil değeri ise 12 milyon 811 bin 260 TL oldu. Projenin tamamlanması durumundaki değeri ise 27 milyon 743 bin TL oldu. Projenin tamamlanması durumunda KDV dahil bedeli ise 32 milyon 736 bin 740 TL oldu.

ATA GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

"Şirketimiz portföyünde yer alan Tekirdağ ilindeki gayrimenkule ilişkin değerleme raporu ektedir."

Değerleme raporu için  tıklayın


Geri Dön