27 / 04 / 2024

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu. İşte Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değerleme raporu...



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Paşabahçe değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerlemeye konu taşınmazlar, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Paşabahçe Mahallesi, Barbaros Caddesi üzerinde konumlu olan 195 ada 7 parsel, 200 ada 3 parsel ve 209 ada 3 parselde yer alıyor. Toplam 3 adet parselden oluşan Paşabahçe gayrimenkullerinin yakın çevresinde, bitişik ve ayrık nizamda inşa edilmiş mesken olarak kullanılan 3 – 4 katlı binalar, Paşabahçe İskelesi, İBB Sosyal Tesisleri, Beykoz Devlet Hastanesi ve Eski Paşabahçe Cam Fabrikası bulunuyor. Eski bir yerleşim alanı olan bölge, tarihi dokusu, çevresinin doğal güzelliği, boğaz manzarası, tamamlanmış altyapısı ve TEM Otoyolu’na olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Taşınmazlar Beykoz Devlet Hastanesi’ne 600 metre, Beykoz Belediyesi’ne 1,7 kilometre, Tem Otoyolu’na ise yaklaşık 4 kilometre mesafede konumlanıyor.

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO Paşabahçe arsaları için takdir edilen değerler şu şekilde:

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Paşabahçe 2021 Yıl Sonu değerleme raporu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin Esaslar Tebliğinin 40. maddesi uyarınca ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 

Değerleme raporu için tıklayın
 


Geri Dön