25 / 04 / 2024

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Firma: Atabek Şirketler Grubu

Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Atabek Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı bugün Grandmas Wonderland'de yapıldı. Lansman dönemine özel avantajların sunulduğu proje Silivri'de hayata geçiriliyor.

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Silivri Atabek Konutları projesinde lansman dönemine özel olarak satışı yapılacak ilk 10 konut için lansmana özel yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor.

İstanbul Silivri Yeni Mahalle'de inşa edilen projenin arsa alanı 17 bin 500 metrekare, inşaat alanı 11 bin 500 metrekare olarak belirlendi.

Atabek Konutları Silivri fiyat!

8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce projedeki daire tipleri ile ilgili bazı haberler paylaşalım.

Atabek Konutları Silivri projesinde 336 konut ve toplam  1.200 metrekare büyüklüğe sahip 6 adet ticari alan yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda  2 salon olarak tasarlandı.

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Atabek Konutları'nda yer alan konutların alanları89 ile 129 metrekare arasında değişiyor. Projede 200 adet 2+1, 80 adet 3+1 ve 56 adet 4+2 konut yer alıyor.

Teslimleri Haziran 2022'de gerçekleştirilmesi planlanan Atabek Konutları Silivri projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Atabek Konutları'nın sosyal alanları arasında; kapalı otopark, kafeterya, yarı olimpik açık yüzme havuzu, basketbol-tenis sahası, güvenlik, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve mini amfi tiyatro yer alıyor. Projede ayrıca, sauna, buhar odaları, fitness salonu, hamam da mevcut.

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Atabek Konutları Silivri fiyat!
Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatlarının 670 bin lira, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatlarının 950 bin liradan başladığını söyleyebiliriz 

Her daireye 1 otopark alanı ayrılan Silivri Atabek Konutları projesi; İstanbul Havalimanı'na 40 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna 4 dakika, AVM'ye 3 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika mesafede yer alıyor.

Web: http://www.atabekkonutlari.com/
Tel: 444 64 73 

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön