28 / 03 / 2024

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.




Atabek Şirketler Grubu Silivri'de hayata geçirdiği Atabek Konutları'nın lansmanının Grandma's Wonderland'de gerçekleştirdi. Toplantıya Atabek Şirketler Grubu Alaattin Can ve Atabek Konutları Satış ve Pazarlama Direktörü Evren Koçhan katıldı.

Atabek Konutları'nın lansmanında önemli açıklamalar yapan Atabek Şirketler Grubu Alaattin Can bölgede yeni konut projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Silivri Atabek Konutları projesinin 360 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirildiğini söyleyen Alaattin Can, projede lansman dönemine özel olarak ilk 10 konutta yüzde 5 indirim yapacaklarını söyledi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Tekstil ve eğitim yatırımlarının yanında inşaat sektöründe de yeni yatırımlar yapacaklarını belirten Alaattin Can, Silivri'de arsa stokları olduğunu da kaydettti. Bölgede konut ve ticari alan yatırımları için düğmeye bastıklarını belirten Can, önümüzdeki süreçte yien Silivri'de bir konut projesi daha inşa edeceklerini belirtti.

Yeni projelerine Ocak 2022'de başlayacaklarını belirten Can, Silivri'de 200 dönümün üzerinde arazileri olduklarını da sözlerine ekledi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nda 670 bin liradan başlayan fiyatlarla

Dün itibariyle görücüye çıkan Silivri Atabek Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri yer alıyor. 6 adet ticari alanın da yer aldığı projede toplam 336 konut mevcut. Teslimleri Haziran 2022'de gerçekleştirilecek olan Atabek Konutları projesinde fiyatlar 670 bin TL'den başlıyor, projede ayrıca lansman dönemine özel olarak ilk 10 konut için yüzde 5 indirim sağlanıyor. 

Web: http://www.atabekkonutlari.com/

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön