26 / 04 / 2024

Atakent Tema İstanbul fiyatları!

Atakent Tema İstanbul fiyatları!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile yükselen Atakent Tema İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor.



Dairelerin alanları 68 metrekareden başlayan ve 202 metrekareya kadar ulaşan Tema İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Halkalı-Atakent lokasyonunda inşa ediliyor.


Atakent Tema İstanbul fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Tema İstanbul Halkalı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Proje  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  tarafından hayata geçiriliyor. 


Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik için banka kredisi imkanı sağlayan Tema İstanbul Atakent'te tema park, spor alanları, güvenlik, fitness center, otopark, yüzme havuzu, sauna gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Atakent Tema İstanbul fiyatları!

Toplamda 3 bin 531 adet dairenin yer aldığı Tema İstanbul Rezidans'ta konutlar 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Tema İstanbul satış ofisi telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön