25 / 04 / 2024

Ataköy Selenium adres bilgileri!

Ataköy Selenium adres bilgileri!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Ataköy

Ataköy Selenium adres bilgileri Ataköy E-5 üzeri Bakırköy - İSTANBUL olarak belirlendi. 130 milyon yatırım bedeliyle yükselen Selenium Ataköy projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor



Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan  Selenium Ataköy  3 blok halinde 321 adet daireden meydana geliyor. Ataköy Selenium adres bilgilerinden önce projeyi anlatalım.


130 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Selenium Ataköy projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy teslim tarihi 2016 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi.  Aşçıoğlu İnşaat  Selenium Ataköy satış ofisi ile 0212 215 55 65 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Selenium Ataköy ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Selenium Ataköy'de metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor.


Selenium Ataköy'de kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı,  bisiklet yolu, yürüyüş alanı, spor sahaları, fitness center gini sosyal imkanlar sunuluyor.


Ataköy Selenium adres bilgileri!

Ataköy Selenium adres bilgileri: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL


Telefon: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com


projeye sor



Geri Dön