19 / 04 / 2024

Atakule AVM'nin iskan ruhsatı alındı!

Atakule AVM'nin iskan ruhsatı alındı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Atakule Alışveriş Merkezi'nin Yapı Kullanma İzin Belgesi'ni bugün aldı...



Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Atakule AVM iskan ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Mülkiyeti Atakule GYO'ya ait olan Çankaya'da bulunan Atakule Alışveriş Merkezi'nin Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan Ruhsatı) T.C.  Ankara  Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bugün alındı.

Atakule, alışveriş merkezi ile Ankaralılara yeniden hizmet vermek üzere 29 Ekim itibariyle hizmete açılacak. 300 milyon lira yatırım ile yeniden inşa edilen AVM'nin inşaatı 2016'da başlamıştı. 

9 Ekim'de Atakule AVM için basın toplantısı düzenleyen şirket projenin detaylarını paylaştı. Atakule GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı toplantıda, AVM'nin Türkiye’ye ve başkent Ankara’ya yakışır şekilde yeniden inşa edildiğini belirtti. Arpacı, "Kule ve Kule’nin üzerinde yer alan döner platform yapısını koruyarak alışveriş merkezi kısmında çağdaş ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlemeler gerçekleştirdik. Atakule Alışveriş Merkezi’nin Cinnah ve Çankaya Caddesi yönündeki kiralanabilir alanlarını ise yapının hem içinden hem de dışından kullanılabilecek şekilde düzenledik" dedi. 

Atakule AVM nin iskan ruhsatı alındı!

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Mülkiyeti Şirketimize ait olan Çankaya Caddesi N 1 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  23.10.2018 tarih 2018/11 sayılı Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan Ruhsatı) T.C. Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden alınmıştır. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Atakule 29 Ekim'de açılıyor!


Geri Dön