25 / 04 / 2024

Atakule GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Atakule GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, TSKB Gayrimenkul Değerleme ve Reel Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak. 



Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketini seçimi hakkında açıklama yaptı.

 

Atakule GYO 2018 yılı için Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, TSKB Gayrimenkul Değerleme ve Reel Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı.


Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 30.01.2018 tarih 846/1072 sayılı kararında; 'Sermaye Piyasası Kurulu'nun  Seri: III, N 48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35'nci maddesi gereği, 2018 yılında portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, portföye 2018 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir'.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.


Geri Dön