25 / 04 / 2024

İdealist GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

İdealist GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2018 değerleme şirketini seçti.




İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2018 değerleme şirketiniğini açıkladı. 

 

İdealist GYO'nun bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında 2018 Yılı içinde portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. olarak belirlenmesine karar verildi. 

 

Kap Açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 30.01.2018 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.
  
 1-2018 Yılı içinde portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin A ARTIBİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. olarak belirlenmesine ve yıl içerisinde portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için, ‘'AARTIBİR Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile ‘'REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

2  Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunulur.


Geri Dön