25 / 04 / 2024

Atakule GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Atakule GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için TSKB Gayrimenkul Değerleme ve KALME Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...



Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı için gayrimenkul değerleme hizmeti verecek şirketlerin belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO'nun 2019 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin, portföye 2019 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve KALME Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin belirlenmesine karar verildi.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 24.01.2019 tarih 862/1099 sayılı kararında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: III, N 48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35'nci maddesi gereği, 2019 yılında portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin, portföye 2019 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve KALME Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.


Geri Dön