20 / 04 / 2024

Atakule GYO AVM yıkım bildirisini yayınladı!

Atakule GYO AVM yıkım bildirisini yayınladı!

Türkiye’nin güçlü Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından olan Atakule GYO, Türkiye’nin ikinci, Ankara’ nın ilk alışveriş merkezi Atakule’ yi yenileyerek Atakule Alışveriş Merkezi’ ne yeniden hayat verecek...



Atakule Alışveriş Merkezi’nin kule hariç alışveriş merkezi bölümünün yenilenerek, yerine modern bir alışveriş merkezi yapılması doğrultusunda, T.C  Ankara  Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 21.11.2013 tarih ve 66770991-1649 sayılı yıkım ruhsatı verildiğini, yıkım ve ardından inşaat çalışmaları başladığında kamuoyunun ayrıca bilgilendirileceğini paylaşmak isteriz.


Türkiye’de benzeri olmayan 125 metrelik kulesi, döner platformuyla 24 yıldır Ankara’nın önemli simgelerinde Atakule,  görkemli “kulesi’’ ve seyir terasından ödün vermeden, alışveriş merkezinin yenilenmesiyle Ankara’nın simgelerinden biri olmaya devam edecek.  Kule’nin şu andaki mevcut fonksiyonları Cafe-bar, seyir terası ve döner restoran olarak hizmetine devam edecek. Kule kısmının en üstünde bulunan kubbe katı ise farklı projelerle Ankaralı’ların hizmetine sunulacak.


Saygılarımızla,

Atakule GYO



Geri Dön