27 / 04 / 2024

atakule avm yılılıyor mu

atakule avm yılılıyor mu

Türkiye’nin güçlü Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından olan Atakule GYO, Türkiye’nin ikinci, Ankara’ nın ilk alışveriş merkezi Atakule’ yi yenileyerek Atakule Alışveriş Merkezi’ ne yeniden hayat verecek...

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

İstinyePark'a yeni katlar yapılıyor! Boyu uzatılacak AVM için Bakanlıktan gerekli izinler alındı! 

2020'de Katar devletinin yaklaşık 300 milyon dolar bedelle ortak olduğu İstinyePark AVM'nin çatısında hummalı bir çalışma yapılıyor. 2007 yılında kapılarını açan AVM'nin üst kısmına yeni katlar ilave ediliyor. İşte ayrıntılar...

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Atakule GYO, 2020 yılında Atakule AVM'den 19.1 milyon TL gelir elde etti!

Atakule GYO'nun Atakule Alışveriş Merkezi'nden 2020 yılında elde edilmesi öngörülen yıllık kira bedeli 19 milyon 175 bin 856 TL oldu, şirketin Atakule Alışveriş Merkezi'nden elde ettiği yıllık toplam kira geliri 11 milyon 532 bin 721,49 TL olarak gerçekleşti.

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Atakule AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule AVM 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

İstanbul Havalimanı mimarisi ile büyülüyor!

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız 29 Ekim 2018 tarihi, İstanbul'da ilk etabı açılan mega havalimanı ile bir başka anlam kazandı. Dev açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

atakule avm yılılıyor mu Haberi

atakule avm yılılıyor mu

Atakule Alışveriş Merkezi’nin kule hariç alışveriş merkezi bölümünün yenilenerek, yerine modern bir alışveriş merkezi yapılması doğrultusunda, T.C Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 21.11.2013 tarih ve 66770991-1649 sayılı yıkım ruhsatı verildiğini, yıkım ve ardından inşaat çalışmaları başladığında kamuoyunun ayrıca bilgilendirileceğini paylaşmak isteriz.


Türkiye’de benzeri olmayan 125 metrelik kulesi, döner platformuyla 24 yıldır Ankara’nın önemli simgelerinde Atakule,  görkemli “kulesi’’ ve seyir terasından ödün vermeden, alışveriş merkezinin yenilenmesiyle Ankara’nın simgelerinden biri olmaya devam edecek.  Kule’nin şu andaki mevcut fonksiyonları Cafe-bar, seyir terası ve döner restoran olarak hizmetine devam edecek. Kule kısmının en üstünde bulunan kubbe katı ise farklı projelerle Ankaralı’ların hizmetine sunulacak.


Saygılarımızla,

Atakule...