26 / 04 / 2024

Ataman İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı!

Ataman İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı!

Türkiye’nin en köklü inşaat firmalarından olan Ataman İnşaat, “Karina Pendik” Projesini hayata geçirdikten sonra İstanbul’un üç değerli noktasında projeleriyle adından söz ettirmeye başladı.



Türkiye’nin en köklü inşaat firmalarından olan Ataman İnşaat “Karina Pendik” Projesini hayata geçirdikten sonra İstanbul’un üç değerli noktasında projeleriyle adından söz ettirmeye başladı. 60 yıllık bir geçmişe ve birçok projeye imzasını atan firma gerek kalitesi, gerekse finansal gücü ile Bağdat Caddesi üzerinde beş değişik lokasyonda, konut ve residance projeleri geliştirip inşaatına başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında birçok firmanın çalışmalarını sürdürdüğü Suadiye, Erenköy ve Bağdat caddesinde Sektörünün öncü firmalarından biri ve kanaat lideri olarak geliştirdiği projelere "değer" katan Ataman İnşaat  bölgeye yüksek yaşam ve kalite standartları sunmakla birlikte kazançlı yatırım olanakları da oluşturmayı hedeflemektedir.


KORU RESIDANCE


Ataman İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı!


“Ataman İnşaat” Nişantaşı ve Etilerde de iki yeni proje için kolları sıvadı. Nişantaşı Vali Konağı ve Etiler Sanatçılar Parkı üzerinde bulunan iki değerli lokasyonda Apartman konseptinde tasarlanan, her ayrıntısında kalitenin, zevkin ve ihtişamın izlerini taşıyan bu projeler ile “Ataman İnşaat” bölgede fark yaratmayı hedefliyor. 


ATAMAN TAÇ


Ataman İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı!


 “Ataman İnşaat” Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman: Çalıştığı bölgelere değer katmayı ve aynı zamanda yatırımcılarının da beklentilerinin üzerinde karlılık sağlamayı hedefleyen, Ar-ge ve tasarım süreçlerini bu doğrultuda devam ettiren bakış açısıyla 60 yıllık geçmişinde her zaman tercih edilen bir firma olmaya devam ettik. Konut alım sürecinde, teslim sürecinde, kiralama veya ikinci el satış süreçlerinin tamamında müşteri memnuniyetini ön planda tutan ”Ataman İnşaat” müşteri sadakati konusunda iddiasını sürdürüyor. Bölge koşulları göz önünde bulundurulduğunda, kalite, sağlık ve güven konusunda olduğu gibi, fiyat ve ödeme planı konularında da rakip tanımıyor.  


www.atamaninsaat.com.tr


Geri Dön