29 / 03 / 2024

Atasu Life Eylül 2015'te teslim edilecek!

Atasu Life Eylül 2015'te teslim edilecek!

İstanbul Finans Merkezi ' ne yakın konumda olmasıyla dikkat çeken Atasu Life projesinde ön satışlar başladı. Projedeki konutların Eylül 2015 ' te teslimlerinin yapılması planlanıyor...




Atasu Life İstanbul Finans Merkezi'ne yakın konumda olmasıyla dikkat çeken Atasu Life projesinde ön satışlar başladı. 

Projedeki konutların Eylül 2015'te teslimlerinin yapılması planlanıyor ATAŞEHİR'İN en yeni ve en karlı yaşam alanı sloganıyla lansmanı yapılan Atasu Life ön talep almaya başladı. Atasu Life Konsorsiyum Sözcüsü, Mehmet Karadeniz, Ataşehir için butik ve kullanışlı bir proje hayata geçirdiklerini belirterek, "Atasu Life, 40 daireden oluşuyor. Dairelerimizde net alan kullanımız bazı projelerde brüt alan kullanımından fazla. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleksler olmak üzere her ihtiyaca göre daireler var. Atasu Life'ııin en büyük avantajı lokasyonu. TEM ve E-5'e bağlanmak 1 dakika. Bölge olarak AVM, hastane okul başta olmak üzere, sokağa adımınızı attığınızda ihtiyacınız olan herşeye ulaşabileceğiniz bir noktada projemiz yükseliyor. Atasu Life yatırım için de büyük kazançlar sağlayacak. İstanbul Finans Merkezi'ne çok yakın bir lokasyondayız ve bu da projemizin başka önemli bir avantajı. Projemizi az daire çok komşuluk üzerine kurduk. Sosyal donatıları da zenginleştirdik. 

Açık yüzme havuzundan, sauna ve çocuk oyun alanlarına kadar pek çok donate tüm daire sahiplerinin günlük hayatını kolaylaştıracak" açıklamasında bulundu. Projede teslimlerin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor. 


Sabah


Geri Dön