19 / 04 / 2024

Athletic-O Towers ödeme tablosu!

Athletic-O Towers ödeme tablosu!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers ödeme tablosu haberimizin içerisinde yer alıyor. Athletic-O Towers projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor



İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçirilen  Athletic-O Towers  projesi  Dumankaya İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Athletic-O Towers ödeme tablosundan önce projeden bahsedelim.


Athletico Towers projesi 2 kule halinde yükseliyor. Projede yer alan kuleler 32 ve 38 katlı olarak tasarlandı. Athletic-O Towers'ta toplam 630 adet daire bulunuyor. 


Dumankaya Athletico Towers'da teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Athletic-O Towers ödeme tablosu!

Athletic-O Towers ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Athletic-O Towers satış ofisi ile 0 212 672 88 98 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz. 


Athletico Towers projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Athletic-O Towers adres bilgileri!

Athletic-O Towers adres: Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul


Athletic-O Towers iletişim

Athletic-O Towers telefon: 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön