25 / 04 / 2024

ATİA’dan homeoffice çalışanlara konfor önerileri!

ATİA’dan homeoffice çalışanlara konfor önerileri!

Yeni tip koronavirüs salgını sonrasında yeni normal süreçte homeoffice çalışma düzeni ile devam edenlere, konfor alanı sağlayacak öneriler ATİA’dan geldi. 



Çalışma odaları, geçmişten gelen bir mekan tasarımı öğesi olarak evlerde yıllardır yükselen geçtikçe artan kişisel ihtiyaçlara cevap verecek yeterli alan olmaması nedeniyle standart odalara yerini kaptırmıştı. Ancak günümüzde evde çalışma düzenine geçilmesiyle beraber çalışma odalarının önemi yeniden hatırlandı.

Kişiye özel yaşam alanlarını dizayn edilen ATİA homeoffice çalışanları için çalışma odalarının önemine değindi. Tasarladıkları ve uygulama yaptıkları alanlarda çalışma odalarının öneminin tekrar hatırlandığını sözlerine ekleyen ATİA kurucusu Haluk İder, “ Homeoffice dizaynları konusunda hızlı çözümler bulmamız ve kullanıcılarımız ile buluşturmamız gerektiğini düşünüyoruz. Çok hızlı bir süreçten geçiyoruz. Homeoffice ile çalışma düzenini devam ettiren firmaların artışı ile evde çalışanların konforlu çözüm ortakları aradığını geçtiğimiz süreçte gözlemleme imkanımız oldu. Çalışma odalarını yeni dünya düzenine göre tasarlarken kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm ergonomiyi düşünerek tasarımlarımızı şekillendiriyoruz” diye konuştu. 

İlerleyen süreç içerisinde çalışma düzenlerinde yaşanabilecek tüm güncellemelere ayak uyduracak seviyede çalışmalar yaptıklarını söyleyen Haluk İder, “Bu süreç çalışma hayatının belli düzeyde uzaktan yönetilmesi gerektiği anda yapılabileceğini herkese gösterdi. Çalışma odalarına olan ihtiyacın önemi özellikle uzaktan yapılan toplantılar ile gün yüzüne çıktı. Evlerde mevcut kullanımlarda ilk etapta çalışma odası olarak tasarlansa da giyinme odası ya da çamaşır odalarına çevrilen çalışma odalarına talepler artmaya devam ediyor. Kullanıcıların isteklerini dinlerken çalıştıkları sektörden mesai kavramlarına kadar tüm detayları inceleyerek tasarımları oluşturmaya çalışıyoruz. Gününün büyük bir kısmını çalışma odasında geçirenler için konforlu yaşam alanları sağlamak motivasyonlarını arttırmak için en önemli önceliğimiz” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön