26 / 04 / 2024

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.



Türkiye ve Balkanlar'da sağlık yatırımları olan Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı, önceki yıl 500 milyon TL'ye kurduğu Atlas Üniversitesi sonrasında yeni sağlık yatırımlarına hazırlanıyor. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2025 yılına kadar toplam 3 milyar liralık yatırım yapılması planlanıyor. Medicine Hastaneleri'nin 23 yıllık deneyimini akademik hayata aktarmak üzere geçen yıl İstanbul Kağıthane'de Atlas Üniversitesi'ni açtıklarını anlatan Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, “Okulumuz 11 lisans, 10 önlisans olmak üzere 21 programda 1000 öğrenciyle ilk yılını tamamladı. Bu yıl da ilk kez öğrenci alacak 12 İngilizce bölümüyle üniversitemiz eğitim sistemini globalleştiriyor" dedi. Kampüs ve hastaneleri bir arada barındıran böyle bir yatırımın yıllardır hayalini kurduğunu belirten Elgörmüş, şunları söyledi:

 Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Diş Hastanesi inşa edilecek

"60 ünitelik diş hastanesi Vadi Kampüs'te hayata geçmeye hazırlanıyor. Son teknolojiyle donatılan diş hastanesinin yatırım miktarı yaklaşık 25 milyon TL olacak. Gruba ait 400 yataklı Medicine Hastanesi'ne ek olarak önümüzdeki dönem, 350 milyon dolar yatırımla 600 yataklı yeni hastane yatırımı yapmayı planlıyoruz."

Sağlık sektöründe Medicine Hastaneleri’nin 23 yıllık deneyimini akademik hayata aktarmak üzere kurulan Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş,  ‘Atlas Üniversitesi’nde devam eden teknoloji ve sistem yatırımlarına ek olarak 60 ünitelik diş hastanesini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Son teknoloji ile donatılan diş hastanesinin yatırım miktarı yaklaşık 25 Milyon TL.  Üniversitenin grubuna ait 400 yataklı tam donanımlı Medicine Hastanesi’ne ek olarak önümüzdeki dönem, 350 Milyon Dolar yatırımla 600 yataklı yeni bir hastane yatırımı da planlarımız arasında…’ dedi.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!


Geri Dön