25 / 04 / 2024

diyarbakır hastane yatırımları

diyarbakır hastane yatırımları

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

TOKİ’den Diyarbakır’a 2 milyar 285 milyon liralık yatırım!

TOKİ'nin Diyarbakır’da hayata geçirdiği 2 milyar 285 milyon liralık yatırımların toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Avrupa Yatırım Holding'ten 3 ile hastane yatırımı!

Avrupa Yatırım Holding (AYH) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Diyarbakır, Adana ve İstanbul Sultangazi’de üç yeni hastane açacak. Bu hastanelere 17 milyon lira harcayan Telli, “Gözümüz stratejik sektörlerde” dedi.

Diyarbakır'da Belediye bütçesinin yüzde 78'ini yatırıma harcandı!

Altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında bütçesinin yüzde 78'ini yatırım, mal ve hizmet giderlerine harcadı. Belediyenin gerçekleştirdiği yatırımların bazıları şöyle...

Remzi Demir Diyarbakır Çermik'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Çermik Kaymakamı Remzi Demir, ilçedeki eğitim yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, 2015 yılı içerisinde eğitim yatırımları çerçevesinde yapılan yatırımlarla ilçedeki derslik ihtiyacının giderildiğini söyledi.

diyarbakır hastane yatırımları Haberi

diyarbakır hastane yatırımları

Türkiye ve Balkanlar'da sağlık yatırımları olan Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı, önceki yıl 500 milyon TL'ye kurduğu Atlas Üniversitesi sonrasında yeni sağlık yatırımlarına hazırlanıyor. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2025 yılına kadar toplam 3 milyar liralık yatırım yapılması planlanıyor. Medicine Hastaneleri'nin 23 yıllık deneyimini akademik hayata aktarmak üzere geçen yıl İstanbul Kağıthane'de Atlas Üniversitesi'ni açtıklarını anlatan Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, “Okulumuz 11 lisans, 10 önlisans olmak üzere 21 programda 1000 öğrenciyle ilk yılını tamamladı. Bu yıl da ilk kez öğrenci alacak 12 İngilizce bölümüyle üniversitemiz eğitim sistemini globalleştiriyor" dedi. Kampüs ve hastaneleri bir arada barındıran böyle bir yatırımın yıllardır hayalini kurduğunu belirten Elgörmüş, şunları söyledi:

Diş Hastanesi inşa edilecek

"60 ünitelik diş hastanesi Vadi...