25 / 04 / 2024

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 



Sağlık ve inşaat sektöründeki yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu'nun bünyesinde  İzmir  Alsancak'ta hizmet veren Özel Sağlık Hastanesi, özellikle robotik cerrahi alanında dünyadaki önemli merkezler arasında yer almak için yatırımlarına devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Türkiye'de örnek gösterilen sağlık kuruluşlarından birisi olmayı amaçladıklarını söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yüksek teknoloji gerektiren robotik ve invaziv cerrahi alanlarında donanımlı olduklarını dile getirdi. 

Gözde Grubu ndan İzmir e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Toplamda 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdikleri Özel Sağlık Hastanesi hakkında bilgi veren Kenan Kalı, “Hayalimizde İzmir'in kalbinde bir teknoloji ve sağlık üssü kurmak vardı. Burada teknolojik donanım ve hekim deneyimi açısından A plus bir hizmet vermek istiyoruz. Özel Sağlık Hastanesi'ni yenilenen yüzüyle İzmirimize kazandırdık. 170 yatak kapasiteli hastanemizde 8 ameliyathane bulunuyor. İzmir, Ege ve uluslararası ülkelerdeki hastalan hastanemizde tedavi ediyoruz. Bu anlamda sağlık turizmi konusunda da kente önemli bir katkı yapmış oluyoruz. İzmir sağlık turizmi için önemli bir potansiyel barındırıyor. Sağlık turizmi konusunda da kente örnek olmak istiyoruz. Bunun için odalarımıza da ayrı bir önem verdik. Hastalarımızın ve hasta yakınlarının tüm konforunu düşündük. VIP odalarımızın yanı sıra 6 odalı Double King Suitimiz de bulunuyor. Özel vale ve otopark hizmetimiz ile hasta ve yakınlarını olabildiğince rahat ettiriyor, bu anlamda bir otel mantığıyla çalışıyoruz" dedi. Kenan Kalı, “Buradan tüm Türkiye ve dünyada, ülkemizin sağlık alanındaki gelişimini gösteren bir iddiayı ortaya koyuyoruz. Yalnızca İzmir ve Ege'den değil Türkiye'den ve yurtdışından hasta kabul ediyoruz. Özel Sağlık Hastanesi, çok ciddi teknolojik donanıma ve kapasiteye sahip. Özel Sağlık Hastanesi, grubumuzun 8'inci hastanesi. Toplamda sağlık sektöründeki istihdamımız 2 bin 500'e ve yatak kapasitemiz ise 750'ye yükseldi. İzmir'e gönül veren bir işadamı olarak yeni yatırımları sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!


Geri Dön