25 / 04 / 2024

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire!

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire!

Firma: Atmaca Grup-MFA İnşaat

Proje: Bahçeşehir Park

Satış ofisi hazırlıklarının devam ettiği projede daire bloğu 11 kat şeklinde inşa ediliyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire satışları Eylül ayı içerisinde başlaması planlanıyor .



Toplam 99 bin 858 metrekare büyüklüğünde 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan projede en küçük daire tipi 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Satışların Eylül ayı içerisinde başlaması planlanan proje toplam 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birimden meydana gelecek. Proje Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.


Bahçeşehir Göleti çevresindeki parsellerde sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek olan proje satış ofisi hazırlıkları devam ediyor.  Projede daire bloğu 11 kat şeklinde yükseliyor.


130 adet ticari birimle cadde mağazalarının yer alacağı proje Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda  Bahçeşehir Park  adıyla ultra lüks projesi olarak hazırlanıyor.


Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire fiyatları 1 milyon 700 TL'nin üzerinde satışa sunulurken, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 30 bin TL üzerinde başlaması planlanıyor.


Tel: 0212 608 15 63

Web: http://www.mfa.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön