29 / 03 / 2024

Bahçeşehir Park

Bahçeşehir Park

kbük Eşin Yazlık Sitesi projesinde başlatılan kampanya kapsamında Eşin Palace'tan ev alanlara Akbük Evleri için indirim uygulanıyor

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat durdurulmalı!

Bahçeşehir-Ispartakule ve Boğazköy halkının ellerinden alınan spor ve park kamu alanları için sürdürdükleri mücadelede haklılıkları bir kez daha Danıştay 13.Daire Mahkemesince onandı. 

Bahçeşehir'e ikinci gölet!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Hoşdere mevkiine ikinci bir gölet park kazandırdı.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi!

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi 425 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Park projesinde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Bahçeşehir Park Haberi

Bahçeşehir Park

 

Geçtiğimiz Ekim ayında temeli atılan  Akbük Eşin Yazlık Sitesi, 45 metrekare stüdyolar, 60 metrekare 1 oda 1 salon yazlıklar, 85 metrekare 2 oda 1 salon  yazlıklar, 100 metrekare 3 oda 1 salon yazlıklar, 3 oda 1 salon dubleksler ve 150 metrekare 4 oda 1 salon  yazlıklardan oluşuyor. Haremlik selamlık bir konseptle yapılan Eşin Palas projesi,Eşin Group  tarafından hayata geçiriliyor.  

Yeni başlayan kampanyaya  göre  Eşin Palace'tan 69 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılan yazlıklardan alanlara diğer bir projesi olan Akbük Evleri'nde yüzde 50 indirim yapılıyor. Akbük Evleri'nde minimum yazlık fiyatı ise 29 bin Euro. Eşin Palace projesinde yaşama 2012 yılının Mayıs ayında başlayacak. Akbük Evleri'nde ise önümüzdeki Ekim ayında evler  sahiplerine teslim edilecek.  

Eşin...