19 / 04 / 2024

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 



Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Ziraat Bankası arasında, inşaat sektörünü canlandırmak ve Antalya bölgesindeki konut stokunun eritilmesini sağlamak amacıyla 0.98 oranlı konut kredisi anlaşması yapıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre anlaşma, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve Ziraat Bankası 1.Bölge Müdürü Şefik Diler tarafından imzalanan protokol ile kamuoyuna duyuruldu.

5 BİN KONUT

ATSO Başkanı Çetin, imzalanan protokol ile Antalya'da faaliyet gösteren ATSO üyesi müteahhitlerin yeni konutları için Ziraat Bankası tarafından 0,98 oran ve 60 ay vade ile 750 bin liraya kadar kredi kullandırılacağını dile getirdi. 

Çetin, kampanyanın Antalya'da inşaat sektörünün yanı sıra, inşaat sektörünün paydaşı pek çok sektöre nefes aldırmasını umut ettiklerini söyledi. Çetin, "Yaptığımız çalışma ile üyemiz müteahhitlerin elindeki konut stoğunu uygun faiz oranı ile halk ile buluşturmak istiyoruz. Müteahhitler ATSO'dan alacakları belge ile Ziraat Bankası'na gidip protokol imzalayacaklar ve müşterilerini bankaya yönlendirecekler" diye açıklama yaptı. Kampanya ile en az 5 bin yeni konut satılmasını hedefleniyor.


Geri Dön