24 / 04 / 2024

Audi A3 Mart fiyat listesi 2022!

Audi A3 Mart fiyat listesi 2022!

Audi A3 serisi güncel fiyat listesi belli oldu. Peki Audi A3 serisinin Mart ayı fiyat listesi nasıl? Audi'den otomobil sahibi olmak isteyenler en az ne kadar ödemeli? İşte merak edilen fiyat listesi...



Audi A3 Mart fiyat listesi 2022!

Dünyanın her yerinde en çok ilgi çeken otomobiller arasında yer alan Audi A3 modern ve göz alıcı tasarımları ile Audi severleri bekliyor. Geniş hava girişleri ve krom çıtalar otomobile, sportif bir görünüm kazandırıyor. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yaparken ve göze çarpan tekerlek kemerleri de isteğe bağlı sunulan 20 inç alaşım jantlarına sahip.

Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Audi'nin fiyat listesini inceleyebilir. Audi A3 modeli 685.455 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla cep yakmaya devam ediyor. En yüksek donanımlara sahip olan Sportback modeli ise 817.091 Türk Lirasından satışa sunuluyor. Satış fiyatlarına farklı seçeneklerde eklendiğinde otomobilin fiyatı daha da artıyor.

Audi A3 Mart fiyat listesi 2022!

Audi A3 modeli özellikler

Metalik atol mavisi ve yeni Audi A3 Sportback edition one. Etkileyici çamurluk kaplamalarına, bal peteği görünümüne, iz genişliğine ve yan tarafta omuz çizgisine sahip. Yeni genişletilmiş Audi Singleframe ızgara ile birlikte, Audi A3 Sportback her zaman olduğundan daha şık gözüküyor.İç mekanda, 10.1 inçlik MMI dokunmatik renkli kontrol paneli parlak siyah yüzey içine yerleştirilmiş.

Audi A3 Mart fiyat listesi 2022!

Opsiyonel ön spor koltuk, sürücü odaklı kontrol paneli ve vites kolu çalıştırma özelliğine sahip orta konsol – S tronic araçlarda – iç mekanın genel sportif tarzına katkıda bulunuyor.İç mekanda, opsiyonel çok renkli ambiyans aydınlatma paketi, kullanıcıların bireysel renk profilini oluşturmasını sağlıyor. 30 farklı renk seçeneği ile alıcılarının beğenisine sunuyor.

Peki Audi A3 modellerinin güncel fiyat listesi ne durumda? İşte 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön