25 / 04 / 2024

Audi A8 Lounge gemi gibi araba sözünü hak ediyor! İşte 27 Nisan Audi A8 fiyat listesi

Audi A8 Lounge gemi gibi araba sözünü hak ediyor! İşte 27 Nisan Audi A8 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi Audi üst sınıf premium modeli A8 Lounge modelini geçtiğimiz yılın Aralık ayında pazara sürdü. Geniş iç hacmiyle 'gemi gibi araba' sözünü fazlasıyla hak eden Audi A8'in Nisan ayına ait güncel fiyat listesi ve özellikleri haberimizde...



Audi A8 Lounge modeli sahibine sunduğu süt düzey konfor, geniş iç hacmiyle markanın üst sınıfta konumlandırdığı özel bir araç. 'Gerçek mükemmellik içten gelir' felsefesinin ürünü olan Audi A8L modeli, özellikle yüksek koltuk konforu ile yüksek kaliteli genişletilmiş iç tasarıma sahip. İş insanları için ideal bir dinlenme, seyahat ve çalışma ortamı sunan Audi A8L'nin opsiyonel olarak sunduğu yolcu için yatırılabilen koltuk özelliğiyle sahibine yoldayken çalışmak ve dinlenmek için ideal bir yer açıyor.

Audi A8 Lounge modeli yeni far tasarımı, yenilikçi, koruyucu radyatör ızgarası ve revize edilmiş hava giriş ızgaralarıyla diğer modeller araasından kendisini hemen fark ettiriyor. 

 Dijital Matrix LED farlar veya OLED arka lambalarla donatılan Audi A8 Lounge yolda sürücüye mükemmel bir görüş alanı sunarken gündüz de aracın rahatça fark edilmesini sağlıyor. 

Peki Audi A8 fiyat listesinde Nisan 2022 itibarıyla son durum nasıl? Sorularının cevabı haberimizde...


Geri Dön