27 / 04 / 2024

Audi e-tron GT quattro'ya ne kadar zam geldi? İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi e-tron GT quattro'ya ne kadar zam geldi? İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi e-tron GT quattro'nun Aralık ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte Audi e-tron GT quattro 29 Aralık 2022 fiyat listesi....



Audi e-tron GT quattro, seri yol tutuşun dinamizmine odaklanılıyor.  İç mekanda Audi e-tron GT quattro, en yüksek kaliteyle beraber bol miktarda günlük kullanılabilirlik sağlıyor. 

 Audi e-tron GT quattro'nun tasarımı, elektrikli mobilitenin ve benzersiz Audi DNA'sının ustaca bir araya getirilmiş halidir.. Audi e-tron GT quattro sürüş dinamiklerini aktifleştiriyor. Çünkü arkasındaki konsept, bir aracı sportif yapan bütün detayları kapsıyor. Akıllı termal yönetim sayesinde, hızlanma süreci güç ve performansta neredeyse hiç eksilme olmadan birçok kez tekrarlanabiliyor. Tasarımcılar tamamen deri içermeyen bir iç mekan tasarlayarak ilk kez bu otomobil için kullandılar. Örneğin, bir otomobilin koltuk döşemesi için yaklaşık 120 PET şişe kullanıldı.


Ön uçtaki akıllı hava girişlerinden, havalandırmalı çamurluk kemerlerine ve çarpıcı arka difüzöre kadar, aerodinamik olarak optimize edilmiş şekiller, işlevsel ayrıntılar haline dönüşüyor. Audi lazer ışığına sahip isteğe bağlı Matrix LED farlar, ilerici bir tasarım dilinin temel bir yönünü ortaya koyuyor..  Animasyonlu bir ışık şeridi, arka kısımda boylu boyunca uzanırken dış kenarlarında aydınlatma ünitelerinin kendi içindeki ayrı V şekilli LED segmentleri ile çevreleniyor. Bu çift geri vites lambası ve gösterge işlevi bir Audi'de ilk kez kullanılıyor.

Peki Audi e-tron GT quattro'nun teknik özellikleri neler? İşte Audi e-tron GT quattro'nun teknik özellikleri ve 29 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön