24 / 04 / 2024

Audi RS e-tron GT'de son fırsat! İşte Audi RS e-tron GT 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi RS e-tron GT'de son fırsat! İşte Audi RS e-tron GT 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Auidi RS e-tron GT kasım ayı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Auidi RS e-tron GT  30 Kasım 2022 fiyat listesi...



Heykelsi tasarım, bir gran turismo'nun dinamik orantılarını bir Audi RS modelinin benzersiz özellikleriyle birleştiriyor. Opsiyonel karbon tavan, karbon fiber takviyeli polimerden yapılıyor. Yüksek teknoloji ürünü malzeme son derece hafif olmasının yanı sıra oldukça kararlı.  

Auidi RS e-tron GT'de bulunan akıllı termal yönetim, arka arkaya birden fazla sprint için bile performansın parıldamasını sağlıyor.

Bir otomobili yeniden yorumlama tutkusu, aerodinamik performanstan ilham alan sade tasarıma da yansıyor. Aşamalı lüks, duygularla dolu bir sürüş deneyimini daha da yoğunlaştırmak için itici güç sağlıyor.

Çarpıcı vurgular Auidi RS e-tron GT'nin temel özelliklerini işaretliyor. Örneğin, vurgulanan eşikler ve uzun dingil mesafesi sayesinde aracın alçak ağırlık merkezi görünür hale geliyor.

Kırmızı RS tasarım paketi, ekspres kırmızı renkte kontrast oluşturan dikişlerle aracın iç kısmına çarpıcı vurgular ekliyor. Gri RS tasarım paketi, yüksek kaliteli iç malzeme ve çelik gri kontrast dikişlerin bir kombinasyonu ile araç iç tasarımının belirgin zarafetini ve ilerici tasarımını da vurguluyor.

Alt gövdeye entegre edilmiş 800 voltluk lityum iyon pil, hem şarj olurken hem de sürüş sırasında son derece yüksek performans sunuyor. 

Peki Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri neler? İşte Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri ve 30 kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön