19 / 04 / 2024

AURA Residence'ta 194 bin TL'ye!

AURA Residence'ta 194 bin TL'ye!

AURA Residence projesinde sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Propa İnşaat, projenin inşaatına devam ediyor



Anadolu yakasının yükselen yıldızı Kartal´da E-5 hattında hayata geçirdiği AURA Residence projesinde sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Propa İnşaat, projenin inşaatına devam ediyor.

10. kata gelinen, havuz ve giriş kapısı yapılmakta olan AURA´da inşaat kadar satışlar da oldukça hızlı... Nisan ortasında satışa çıkan AURA, merkezi konumu ve ulaşım rahatlığı, muhteşem deniz ve adalar manzarası, yatırım değerinin yüksek olması ve lüks konsepte sahip rezidans konforu sayesinde yoğun talep gördü. Kısa sürede yüzde 40´ı satılan AURA´nın bu başarısında cazip fiyat ve ödeme koşullarının da büyük etkisi var. Çünkü bu projeden yüzde 5 peşinatla, 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapmadan ev sahibi olmak mümkün... 
 
Zemin+16 katlı iki rezidans bloğunda toplam 195 daireden oluşan AURA´da, , stüdyo, 1+1, 2+1´ler ve 3+1 dubleksler bulunuyor. Projede ayrıca bahçeli ve havuz önü daireler de özel ödeme kolaylıklarıyla satışa çıktı. 1+1, 2+1 dairelerin kendi bahçe alanları bulunuyor ve daireler bu bahçelere açılıyor. Projedeki bahçeli dairelerin 79 metrekare olan 1+1´i 194 bin TL, 89 metrekarelik 1+1´i 222 bin TL, 121 metrekare 2+1´i 296 bin TL, 128 metrekare 2+1´i ise 320 bin TL fiyatla satışta...  Tavan yükseklikleri net 3.50 metre olan bu ferah ve geniş daireler gün ışığından maksimum fayda sağlayarak konfor ve rahatlık sunuyor. Çocuk parkı ve yüzme havuzunun da bulunması bahçeli dairelere ayrı bir keyif katıyor. Salon ve mutfaktan bahçeye açılan kapılar sayesinde bahçe ve doğa keyfi evin içine davet ediliyor. Metrekaresi 2.400 TL olarak satışa açılan bu özel daireler keyifli bir yaşam vaat etmenin yan ısıra cazip metrekare fiyatıyla da kazançlı bir yatırım imkânı sunuyor.
 
AURA´nın en önemli özelliklerinden biri de home-office olarak kullanım imkânı... Home-office kullanım imkânı, projenin prim potansiyelini yükselten etkenler arasında. AURA, Kartal´da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa´nın en büyük Adliye Sarayı´na sadece 600 metre mesafede. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bölgeye büyük bir iş potansiyeli sağlayacak olan Adliye Sarayı sebebiyle hukukçuların da AURA´ya yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
 
AURA´nın Kartal´ın merkezinde, E-5´e 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlandığına dikkat çeken Özçiçek, bu projeden sadece 126 bin TL´ye stüdyo, 160 bin TL´ye 1+1 daire alarak rezidans konforuna sahip olmanın mümkün olduğunu açıkladı.
 
Kartal-Kadıköy metro durağına yürüme mesafesinde yer alan AURA, Sabiha Gökçen Havalimanı´na 15 dakika mesafesi ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış olan projede tüm daireler güney cephede ve salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren tam boy pencerelerden deniz ve adalar manzarasına bakıyor.

0216 671 19 21

www.propaaura.com


Geri Dön