26 / 04 / 2024

Auto Country'de metrekaresi 2 bin dolara dükkân!

Auto Country'de metrekaresi 2 bin dolara dükkân!

Samandıra'da inşa edilen Auto Country'de dükkanların metrekare satış fiyatları 2 bin dolardan başlıyor



Samandıra'da, Erdemler İnşaat tarafından inşa edilen `otomobil alışveriş merkezi' Auto Country'de dükkanlar 2010 yılının haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. Samandıra gişelerinin çıkış noktasında bulunan proje TEM Otoyolu cepheli olma özelliği taşıyor.

Toplam arsa alanı 50 bin metrekare olan projenin inşaat alanı ise 257 bin metrekare. Auto Country, 90 bin metrekare kapalı alana sahip olan 650 adet dükkandan oluşuyor.

Auto Country'de alt katlarda bulunan dükkanların metrekare satış fiyatı 2 bin dolar olarak belirlenirken, zemin kattaki dükkanlar metrekaresi 2 bin 500 dolara, otoban üzerindeki dükkanlar ise metrekaresi 3 bin dolara satılıyor. Dükkanların alanları 90 ile 500 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dükkanların şu ana kadar yüzde 80'i satıldı.

Auto Country'de oto galerilerin yanı sıra, bankalar, büyük marketler, restoranlar, fast food dükkanları, spor salonu, döviz bürosu, bilgisayar malzemeleri, leasing factoring kuruluşları, Türk Telekom, kırtasiye ofis gereçleri, butikler, saat, gözlük, cep telefonu mağazaları, noter, kuaför, tekel bayi, oto yan sanayi, oto kuaförü, su istasyonları, oto check-up merkezi, pastane, kafe, lastik, jant ve akü, gazete büfesi, sigorta acentesi, bowling, bilardo, fitness salonları, müzik marketi bulunacak... Projenin satış ve pazarlamasını Turyap Sancaktepe Samandıra Temsilciliği yürütüyor.

0216 561 88 68
0216 561 88 69

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön