25 / 04 / 2024

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..



Araştırmalar 2050 yılında dünya nüfusunun 10 milyarı aşacağını ve yaklaşık 7 milyar insanın şehirlerde yaşayacağını gösteriyor. Türkiye’de ise 2050’de nüfusun yüzde 86’sı yani 82 milyon kişinin şehirlerde yaşayacağı öngörülüyor.

Şehirlerdeki ulaşım ve barınma ihtiyacı her geçen gün artıyor. Öyle ki 2050 yılına adım adım ilerlerken önümüzdeki yıllarda dünyada her gün tam 13 bin yeni bina yapılması öngörülüyor. Üretilen global enerjinin yüzde 40’ı ise yaşam alanlarının inşaasında kullanılıyor. Dünyamızın kaynakları sınırlı ve bu kaynaklar her geçen gün hızla azalıyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında zamanın ve kaynakların en etkin şekilde kullanılarak, geleceğin şimdiden programlı ve etkin bir şekilde inşa edilmesi gerekiyor. Bu sebeple Autodesk her yıl İstanbul’da düzenlediği zirvenin bu yıl temasını “inşaat sektörü” olarak belirledi.

3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi’nde Türkiye’den ve yurtdışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşarak, ödüllü başarı hikayelerini anlatacaklar. Zirveye Autodesk Mimarlık, Mühendislik, İnşaat (AEC) ve Üretim Bölüm Müdürü Naji Atallah, Yüksel İnşaat Proje Genel Müdür Yardımcısı Mete Baykır ve Autodesk EMEA Kamusal Altyapı Strateji Lideri Marek Suchocki gibi pek çok konuşmacı katılacak.


Geri Dön