19 / 04 / 2024

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 1000'e yakın katılımcıyla İstanbul'da düzenlendi. Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) standartlarının değerlendiği zirveye Prefabrik Yapı A.Ş.'de katıldı.

Her gün 13 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) yazılımları alanında hizmet veren Autodesk tarafından gerçekleştirilen ‘Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi’nde şehirlerin ve inşaat sektörünün geleceği konuşuldu...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

İnşaat sektörünün temsilcileri Autodesk Zirvesi'nde!

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi şehirlerde yaşayacak ve varolan şehirlerde yeni şehirler yer alacak. İnşaat sektörünün bu talebi karşılaması amacıyla 2050'e kadar dünya genelinde her gün, yaklaşık 13 bin konut inşa etmesi gerekiyor.

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Autodesk inşaat sektörüne bakış açınızı değiştirecek!

Zaman Gazetesi Pazar Eki köşe yazarı olan Emel Kartal bugünkü yazısında Autodesk'in inşaat sektörüne getirdiği yenilikleri anlattı. İşte o yazı...

İnşaat sektörü canlılığını artırıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tevfik Güngör, bugün ki köşe yazısında 'İnşaat sektörü ağırlığını koruyor' başlığını ele aldı. İşte, Tevfik Güngör'ün köşe yazısı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arka arkaya inşaat sektörüne destek veren sözleri, yatırımcıları rahatlattı. Sektörün devleri, "Kriz var diye bizi yıpratmaya çalışanlara en iyi cevap verildi" dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörünü tahrik etmeliyiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemi değerlendirdi. Erdoğan, " İnşaat sektörünü asla hafife almıyorum, inşaat sektörü ile sanayi at başı gider. Biri bir kenarda kalsın asla olmaz. İstihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım." dedi.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Dolar'daki artış Ordu'da inşaat sektörünü etkiledi!

Ordu’da sürekli olarak gelişmekte olan inşaat sektörünün Dolardaki artıştan dolayı olumsuz etkilendiği ve sektörde bir yavaşlama olduğu söylendi..

İş kazalarının en çok yaşandığı sektörlerden biri inşaat sektörü!

"Güvenli iskele, iskelede Güvenlik Projesi" eğitim seminerinde konuşan iş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İs mail Gerim Türkiye'de yıllık meydana gelen kazaların 3'te 1 oranının sadece inşaat sektöründe gerçekleştiğini kaydetti

İnşaat sektöründe iş kazasını standart dışı iskeleler artırıyor!

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, Türkiye'deki iş kazalarının 3'te 1'inin inşaat sektöründe yaşandığını söyledi.

Kurdaki değişim inşaat sektörünü etkilemeyecek!

Kurdaki değişimin inşaat sektörünü etkilemeyeceğini söyleyen Bulvar İstanbul'un patronu Bilal Aydoğan, "Cezayir'de kur farkı yüzde 45. Ona rağmen iş yapıyoruz. Türkiye'de bir sendeleme olmaz" dedi

TÜMSİAD Eskişehir şubesi inşaat sektörü sorunlarını masaya yatırdı!

TÜMSİAD Eskişehir Şubesi inşaat sektörünün sorunlannın masaya yatırıldığı bir çalıştay düzenledi. Derneğin Sektör Kurulu Başkanı Nail Yiğit öncülüğünde gerçekleştirilen Çalıştayın Moderatörlüğü'nü Cavit Çakır yaptı.

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi Haberi

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay, "Gerçekleştirdirdiğimiz yoğun çalışmalar neticesinde, yaklaşık 2 yıl sonra Yapı Bilgi Modellemesi'ne adaptasyonu sürecini tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hekim Holding tarafından yapılan açıklama kapsamında, Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 1000'e yakın katılımcıyla İstanbul'da düzenlendi.

İnşaat sektörünün geleceğinin, iç ve dış pazardaki fırsatların yanı sıra dünya çapındaki Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) standartlarının değerlendiği zirvede, inşaat sektörü profesyonelleri ile üst düzey yöneticiler buluştu.

8 şirket, 8 işletmesiyle, 6 kıtada 150'ye yakın ülkeye ihracat düzenlenen Hekim Holding'in bir kuruluşu olan Prefabrik Yapı A.Ş. Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde yer aldı.

Açıklamada görüşleri kullanılan Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Tolunay, BIM serüvenine başlamalarında nelerin etkili olduğunu belirterek, 2022 yılına kadar ticari büyümeyi olumlu ve olumsuz...