19 / 04 / 2024

Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları!

Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları!

Firma: Gül ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Autopia Beylikdüzü

Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen, İstanbul Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü Esenyurt'ta konumlandırılan ve Avrupa Yakası'nın ilk otobomil alışveriş merkezi olan Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları...



Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları aşağıda yer alıyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yer alıyor. 46 bin 761 metrekare arsa alanı bulunan Autopia Beylikdüzü projesinde 117 bin metrekarelik kiralanabilir ve satılabilir alan bulunuyor.


Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları!


Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları na göre projede fiyatlar metrekare bazında şekilleniyor. Autopia Beylikdüzü projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Autopia Esenyurt telefon numarası 0 (212) 853 33 35 olarak belirlendi.


Autopia Beylikdüzü, otomotiv dünyasına  ve galericilere ,banka, yat, tekne, servisler,cafeler,restoran,çocuk alanları için benzersiz fırsatlar sağlıyor.


Autopia nerede?


Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat tarafından yükselen proje Esenyurt Adnan Kahveci Bulvarı'nın üzerinde Kıraç Namık Kemal Mahallesi'nde yer alıyor.


Autopia adres bilgileri ne göre Autopia adres i şöyle şekilleniyor;


Kıraç Namık Kemal Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 1 34513 - Esenyurt


Autopia iletişim;


Autopia Telefon: 0 (212) 853 33 35

Autopia Web adresi: www.autopia.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön