26 / 04 / 2024

Avantaj Outlet Center'dan Ramazan'a özel eğlenceler!

Avantaj Outlet Center'dan Ramazan'a özel eğlenceler!

27 Ağustos – 11 Eylül 2010 tarihleri arasında, iftardan sonra başlayacak Ramazan eğlenceleri, saat 23.00’ e kadar devam edecek



AVANTAJ Outlet Center 14. yılına girerken konspetini de değiştiriyor. Ailelerin çocukları ile birlikte daha eğlenceli alışveriş yapabilmesi için, merkezin açık alanlarında 3 yeni oyuncağı faaliyete geçirdi. AVANTAJ Outlet Center, ziyaretçilerine; yetişkinlerin de faydalanacağı “Çarpışan Oto” ve “Gondol”; çocuklar için vazgeçilmez bir eğlence aracı olan “Dragon Tren” ile rahat, huzurlu ve aynı zamanda keyif dolu saatler vaat ediyor.

Ramazan eğlenceleri kapsamında oyun gruplarında bedava biletler, palyaçolar, sürpriz etkinlikler ve DJ. Tamer BARIM’ ın müziği eşliğinde, hem alış veriş hem eğlence yine AVANTAJ Outlet Center’ da…

Konu ile ile ilgili açıklamalarda bulunan AVANTAJ Outlet Center müdürü Ali İhsan EROL; ” Merkezimizde tanınmış markaların sezon ve seri sonu ürünleri yıl boyu süren indirimlerle satışa sunulmaktadır. Merkezimize gelen ziyaretçilerimizin alışverişin yanında, yemeklerini yiyebilecekleri restoranlar, rahatça dolaşabilmeleri için özel olarak tasarlanmış yeşil alanlar, huzur içinde dinlenebilecekleri cafe alanı ve çocuklarını güven içinde eğlendirebilecekleri yeni oyun parkı ile 365 gün hoşça vakit geçirmeleri hedeflenmiştir. Ayrıca, yeni oluşturulan konseptin bölgede ilk ve tek olduğunu belirten EROL; “gelişen Çorlu’ da AVANTAJ Outlet Center’ ın da değişimi ile bu gelişmeye ortak olduğu” söyledi. Bütün aileleri AVANTAJ’ a davet eden EROL, 2010 yılının çeşitli sürpriz etkinliklerle geçeceğini; Ramazan eğlenceleri ile birlikte “alışverişin merkezinin aynı zamanda eğlencenin de merkezi olacağını” belirtti. 

Avantaj Outlet Center 12 000 m2 kapalı alanı, 8 000 m2 yeşil alanı 10 000 m2 açık ve otopark alanı , cafe ve çocuk oyun alanı ve 26 adet mağaza 2 adet restoran olmak üzere toplam 30 000 m2 faaliyet alanıyla bölgede liderdir. Merkezimizdeki mağazalar ; Benetton, Cacharel, Ceylan, Converse, Cotton City, Colin's, Damat Tween, Decorium, Desa, Dufy, Freeport, Giovane Gentile, Herry, Kaos, Kinetix, Kom, Levis, Nike, Nil Çanta, Mavi Jeans,Türe, Pierre Cardin, Polin, Seven Hill, Tiffany, Storm, Billa Bong, Quiksilver, Jack&Jones, Blue Petrol, Tommy Hilfiger, Only ve U.S. Polo ‘dur , restoran olarak da Burger King ve La Pizza faaliyet göstermektedir.

Türkiye’nin ilk outlet alışveriş merkezilerinden birisi olan Avantaj Outlet Center 1997 yılında faaliyetine başladı. İlk örnekleri 1980’li yıllarda ABD de görünen Outlet Center anlayışına uygun olarak, şehir merkezlerine yakın, İstanbul TEM gişelerinden 70 km uzaklıkta Çorlu çıkışına kuruldu.


Geri Dön