27 / 04 / 2024

Avcılar Belediyesi Otogarı hazır!

Avcılar Belediyesi Otogarı hazır!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak "Avcılar’ın şehirlerarası otobüs işletmelerine vereceğimiz bürolarla ve çok geniş açık alanıyla çok rahat bir şekilde araçlarını park edebilecekleri modern yolcu aktarma istasyonumuzu tamamladık" dedi




Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak,  Avcılar Turgut Özal Stadyumu’nun İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) tarafından yıkılmaya başlamasıyla birlikte stadın tribün altında bulunan esnafların ve stadı kullanan amatör spor kulüplerinin mağdur olmayacağını söyledi. 


Avcılar Belediyesi Otogarı Hazır


Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Turgut Özal Stadyumu tribün altında bulunan esnafların mağdur olmaması için tedbirini önceden almış ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında, Cihangir Mahallesi Reşitpaşa Caddesi üzerinde yapılan Yolcu Aktarma İstasyonu’nu hazır hale getirerek esnafın beğenisine sunmuştu. 


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, yıkımı başlayan Turgut Özal Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Stad altında bulunan esnaflarla da görüşen Başkan Dr. Handan Toprak, Avcılar Belediyesi Yolcu Aktarma İstasyonu’nun hazır olduğunu ve esnafların oraya taşınabileceklerini söyledi. 


Başkan Dr. Handan Toprak, İBB tarafından Turgut Özal Stadyumu’nun yıkılmasının uzun yıllar gündemde olduğunu belirterek; “Turgut Özal Stadyumu İBB’nin uygulayacağı proje için yıkım işlemleri yine İstanbul Büyük Şehir Belediyesince başlatıldı. Biz buradaki esnaflarımızın mağdur olmamaları için Avcılar Belediyesi olarak önlemimizi çok önce aldık yaklaşık bir yıl önce, Avcılar’ın şehirlerarası otobüs işletmelerine vereceğimiz bürolarla ve çok geniş açık alanıyla çok rahat bir şekilde araçlarını park edebilecekleri, yolcularını indirip bindirebilecekleri modern yolcu aktarma istasyonumuzu tamamlayarak esnaflarımızın beğenisine sunduk. Esnaflarımız  kendileri için hazırladığımız yolcu aktarma istasyonumuza taşınabilirler” dedi. 




Avcılar Belediyesi



Geri Dön