24 / 04 / 2024

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...



 

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı. Hazret-i Ebubekir Cami'de aynı anda toplamda 2 bin 50 kişi ibadetini gerçekleştirebilecek.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami'nin açılışına; in, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, İlçe Müftüsü Bekir Derhayırsever, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, iş insanları, siyasi parti temsilcileri katılım gösterdi.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

Kuran-ı Kerim’in okunduğu Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açılış töreni öncesinde Avcılar Müftüsü Bekir Derin, cami inşa ettirenin faziletine değinerek, hayırsever iş insanlarının işledikleri sevaplarla ilgili konuştu.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Caminin temelini 2020 Mart'ta attıklarını dile getiren Mustafa Eşbah konuyla ilgili olarak “Bizler EŞBAH Yapı olarak hayırlı eserler noktasında bugün olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşecek her bir görevi memnuniyetle yerine getirmeye hazırız. İnşallah açılışını yaptığımız Hazret-i Ebubekir Camimiz; bölge halkımıza, ilçe sakinlerimize ve evlatlarımıza hayırlı hizmetler sunmada ve ibadetlerimizi huşu içinde yerine getirmede vesile olacaktır” şeklinde konuştu.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

İlçe Kaymakamı Kemal İnan’da aynı anda toplamda 2 bin 50 kişi ibadetini gerçekleştirebileceği Hazret-i Ebubekir Camisini inşa ettiren firma yöneticilerine günün anısına plaket verdi. Edilen dua ve kurdele kesimlerinden sonrası ilk vakit namazı için cemaat sosyal mesafe kurallarına uygun olarakHazret-i Ebubekir Camisini doldurdu. Kılınan namaz sonrası cemaate gül suyu, su ve lokum ikram edildi.


Geri Dön