24 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor. İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor



SEKTÖRDE çeyrek asırdır hizmet veren firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Her projemizi ilk projemizmiş gibi ince eleyip sık dokuyoruz. Avcılar İnşaat'ın artık sadece bina yapıp satan bir firma olmadığını, İzmir'in tüm hassasiyetlerini içinde barındıran bir yapısı olduğunun altını çizen Avcı, projeleri şöyle anlattı: Cadde Teras - "Forum Bornova,Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi dörtgeninde yer alan projemizde sosyal ve ortak alan konusunda aklınıza gelen her şeyi içerisinde barındırıyor. Bölgenin öğrenci yoğunluğunu göz önüne alırsak ciddi bir yatırımcı kitlesinin şimdiden yerini aldığı projemizin en büyük avantajlarından biri de ofis-home ofis olarak da kullanılabileceğidir." Avcılar Office - "Yeni Kent Merkezi'nin tam kalbinde izmir'in yeni cazibe ve iş merkezinin içinde yer alan projemizi iş dünyasının ihtiyaçlarını analiz edip hiçbir detayı atlamadan dizayn ettik. Ofis projemizde ön talepler alınmaya başladı. Aldığımız talepler bizleri çok mutlu etti." Avcılar Suites - "İsminden de anlaşılacağı üzere daha geniş mekanların bulunduğu bu projemizde modern ve estetik doku sağlandı." Avcılar Prestije - "Yeşilovamn tam girişinde kentsel dönüşümün öncülerinden olan projemizde akşam kahvenizi Forum Bornova'da içebileceksiniz. Hem de araç kullanmadan. 


Bu projemizin gerçekleştirileceği alanda 190 gecekonduyu yıkarak kentsel dönüşüm noktasında İzmir'de çoban ateşini yaktık. 


Umarız bizim yaktığımız bu çoban ateşi gerek İzmir'deki yerel yönetimler, gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından,  İzmir  konusunda daha hassas davranılıp dev bir meşaleye dönüştürülmesinde bir adım olur." Avcılar Recidance - "Tek cümleyle açıklayacak olursak, hiç tereddüt etmeden 'Bornovaya tepeden bakacaksınız' diyebiliriz." Avcılar Life - "Yeşilova ve Çamdibinin kesiştiği yerde konumlanan projemizde 2+1 ve 3+1 konutlar planladık. Bu alanda minimalizim ile modernizmi buluşturduk." Avcılar Tower - "Yeni Kent Merkezi'nde yükselen kuleler bizi her zaman heyecanlandırmıştır. Çünkü bu kuleler; İzmir'in sulliyetini ve muhteşem Körfezini inci bir gerdanlık edasında sarıp, İzmir'in inşaat noktasında artık biz de varız demesini sağlayacaktır. Şirket olarak Manas Bulvarı üzerinde o bölgeye değer katacak, İzmir Körfezinin tadına varacak seyir teraslarıyla bir kule yapmayı planlıyoruz. 


Sektörde 25. gurur yılını tamamlamak üzere olan firmanın sahibi İdris Avcı bir de müjde verdi. Çok yakında basın toplantısıyla duyuracağının tüyosunu veren İdris Avcı; "Biz artık İzmir'e istihdam, ülkeye katma değer katacak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. 


İzmir'de mimari noktada çığır açan, her ihtiyaca kendi içinde cevap verebilen, zengin imkanlara sahip konseptle yaşam alanları kurma anlayışımızla; ev sahibi olma planı yapan ya da yatırım yapmayı düşünenler için projelerimiz bir numaralı çekim merkezi oldu" diye konuştu. 


Sabah Egeli


Geri Dön