19 / 04 / 2024

İdris Avcı kim

İdris Avcı kim

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu!

Döviz, finans ve borsa üçgeninde yaşanan sarsıntıyla yatırımcıların riskleri arttı, gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu.

Avcılar İnşaat'tan 25. yıla özel 7 yeni proje!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "25. yılımızda Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar SUites, Avcılar Prestige, Avcılar Residence, Avcılar Life, Avcılar Tower projelerimizle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olacağız" dedi

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor. İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

En kazançlı liman: konut yatırımı!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, faiz indirimi ile gayrimenkule olan talebin fiyat artışlarına neden olacağını kaydetti. Avcı, şuan da ev almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Konut almanın tam zamanı!

Ev almayı düşünen vatandaşlar faizlerde düşüş beklerken, Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Konut yatırımının tam zamanı. Bugün alanlar yüzde 200 kazanabilir” diye konuştu.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 3 yeni proje!

30'uncu yaşını kutlayan Avcılar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir’e önemli bir yatırım yapacaklarını 925 milyon TL'lik 3 yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Avcılar İnşaat'tan 420 milyon dolarlık yatırım hamlesi!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, bu yıl hayata geçirilecek projelerden bahsetti. Avcı, yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını söyledi.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'de yeni yatırım; Avcılar Effect!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Bornova Avcılar Prestij'de lansmana özel fırsatlar başladı!

Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar Prestij'de teslimler 20 ay sonra!

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar İnşaat'tan 25. yıla özel 7 yeni proje!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "25. yılımızda Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar SUites, Avcılar Prestige, Avcılar Residence, Avcılar Life, Avcılar Tower projelerimizle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olacağız" dedi

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel yedi proje birden!

Sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25'inci yılını yedi proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Avcılar inşaat Yönetim Kıırıılu Başkanı İdris Avcı konu ile ilgili konuştu.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da gökdelen inşa edecek!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da 2015 yılında inşaatına başlayacağı projenin zemin etütlerini tamamladı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Projeyi 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi

İdris Avcı kim Haberi

İdris Avcı kim

Modernizmin mimarı vizyonuyla özgün projeler hayata geçiren Avcılar İnşaat, toplam yatırım değeri 925 milyon TL olan üç yeni projesiyle İzmir’e değer katmayı hedefliyor.Avcılar İnşaat, bugüne kadar 778 bin metrekare alanda 4 bin 165 konut ve 647 işyeri inşa etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 30 yıl önce ilk yola çıktıkları günden bu yana her kesimden insana ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Avcı, şöyle devam etti:
“İnsanlara kolaylık sağlayabilmek adına Türk inşaat sektöründe daha önce hiç görülmeyen fırsatlara imza attık. 30’uncu yıla özel olarak peşin alımlarda yüzde 30 indirim sağlıyoruz. Böylece yatırımcılar alır almaz yüzde 30 kar elde ediyor. Konut yatırımcıları için en uygun zaman.”

TAMAMEN ÖZ SERMAYE

Projelerini banka kredisi kullanmadan tamamen öz sermayeleriyle...