23 / 04 / 2024

Gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu!

Gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu!

Döviz, finans ve borsa üçgeninde yaşanan sarsıntıyla yatırımcıların riskleri arttı, gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu.



Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yüzde 0.99 faiz oranıyla ekonomide yaşanan sarsıntıyı hiçbir şekilde müşterilerine yansıtmadıklarını söyledi.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yüzde 0.99 faiz oranıyla ekonomide yaşanan sarsıntıyı hiçbir şekilde müşterilerine yansıtmadıklarını belirterek şunları aktardı; “Kriz dönemlerinde birçok yatırımcı, birikimlerinin önemli bir kısmını kaybediyor. Pek çok küçük yatırımcı da döviz, borsa ve faiz üçgeninde yaşanan bu krizi fırsata dönüştüreyim derken, esas tuzağa düşüp, elindeki sermayeden de olabiliyor. Gayrimenkul her zaman güveli liman” dedi.

Gayrimenkulün çok karlı bir yatırım alanı da olduğunu vurgulayan İdris Avcı, “Gayrimenkulde de doğru lokasyona ve doğru projeye yatırım yaptığınız zaman elde edemeyeceğiniz kazancı elde ediyorsunuz.  İzmir  gayrimenkulde Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam edecek” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön