18 / 04 / 2024

Aziz Ayyıldız: En güvenli yatırım aracı gayrimenkul!

Aziz Ayyıldız: En güvenli yatırım aracı gayrimenkul!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, inşaat sektörünün 2016 yılı beklentilerini kamuoyuyla paylaştı. Ayyıldız, "Gayrimenkul halen en güvenli yatırım aracı olarak yatırımcıları çekmeye devam ediyor." dedi.



Dövizdeki yükseliş gözleri yeniden gayrimenkule çevirdi. Ayyıldız, 2016 yılında sektörün beklentilerini anlattı.  2015 yılına inşaat sektörünün hızlı başladığını belirten Aziz Ayyıldız, "7 Haziran seçimlerine kadar gözle görülür bir büyüme yaşadık. Ancak sonrasında yaşanan toplumsal olaylar sektörümüzü de olumsuz etkilemişti. 1 Kasım seçimlerinin ardından yavaş yavaş eski hızıma kavuştuk" dedi. 


Ayyıldız, "Rusya ile yaşanan uçak krizi de sektörü yavaşlattı ama tam durdurmadı. Faizler ve döviz kuru da kendi dengesini buldu.  Gayrimenkul halen en güvenli yatırım aracı olarak yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Konut satışları yıl sonunda yeni bir rekora imza atacak gibi görünüyor" dedi. 


TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, konut satışlarındaki artışın süreceğine dikkati çekerek, "2016 yılı sektörümüz için istikrar yılı, huzur yılı ve umut yılı olacak. Buna can-ı gönülden inanıyoruz. Her şeye rağmen 2015 yılında bu kadar başarılı olan inşaat sektöründen bu yıl da aynı başarıyı bekliyoruz. 2016 yılı sektör için çok daha başarılı, parlak bir yıl olacak" şeklinde konuştu. 


Güney


Haber Vatandaş Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Azız Ayyıldız, inşaat sektörünün 2016 yılı beklentilerini kamuoyuyla paylaştı. Ayyıldız, "Gayrimenkul halen en güvenli yatırım aracı olarak yatırımcıları çekmeye devam ediyor.  Konut satışları yıl sonunda yeni bir rekora imza atacak gibi görünüyor" dedi. Mersin'de inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Azız Ayyıldız, 2016 yılında sektörün beklentilerini anlattı. 2015 yılına inşaat sektörünün hızlı başladığını belirten Azız Ayyıldız, "7 Haziran seçimlerine kadar gözle görülür bir büyüme yaşadık. Ancak sonrasında yaşanan toplumsal olaylar sektörümüzü de olumsuz etkilemişti. 1 Kasım seçimlerinin ardından yavaş yavaş eski hızıma kavuştuk" dedi. Ayyıldız, "Rusya ile yaşanan uçak krizi de sektörü yavaşlattı ama tam durdurmadı. Faizler ve döviz kuru da kendi dengesini buldu. Gayrimenkul halen en güvenli yatırım aracı olarak yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Konut satışları yıl sonunda yeni bir rekora imza atacak gibi görünüyor" dedi. 


Vatandaş Gazetesi


Geri Dön