25 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat Caddebostan projesinde ön satışlar başladı! Yeni proje!

Avcılar İnşaat Caddebostan projesinde ön satışlar başladı! Yeni proje!

Firma: Avcılar İnşaat

Proje: Avcılar İnşaat Caddebostan

Avcılar İnşaat imzasıyla İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yepyeni bir proje hayata geçiriliyor.



İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde  Avcılar İnşaat  tarafından hayata geçirilecek olan Avcılar İnşaat  İzmir  Caddebostan projesinde ön satışlar başladı. 

9 katlı 2 blok halinde yükselen Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde toplamda 202 adet daire bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekare ile 125 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor. 

1500 metrekarelik sosyal tesisin yapılacağı Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuklar için oyun alanları, cep sineması, fitness salonu, sauna, spa, bilardo – masa tenisi odası, karaoke odası, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde dairelerin fiyatları 316 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin ödemleerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan adres: Kazım Dirik Mah. 364/1 Sk. No: 30/4 Bornova/İZMİR

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan iletişim:
Web: http://avcilarinsaat.com.tr
Tel: 0232 344 2824
Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön