16 / 04 / 2024

Casada 9638 projesinde satışlar başladı! Yeni proje!

Casada 9638 projesinde satışlar başladı! Yeni proje!

Firma: Casada Yapı

Proje: Casada 9638

Casada Yapı tarafından Çeliktepe'de hayata geçirilecek olan Casada 9638 projesinde lansmana özel satışlar başladı. Projenin inşaat çalışmaları Mart ayında başlayacak. 



Casada Yapı Levent'teki projeleriyle CNR Emlak 2017 Fuarı'na katıldı. Fuarda canlı satış yapan firma, müşteri ilgilisinin haftasonu daha yoğunlaşacağını bekliyor. Casada Yapı'dan Vedat Özyurt fuara ve projelerine ilişkin bilgiler verdi. 

 

Casada 9638 projesinde satışlar başladı! Yeni proje!


-Bu sene 5'ncisi düzenlenen Emlak Fuarı'nı nasıl yorumluyorsunuz?
Biz her sene bu fuara katılıyor. Katılım amacımız prestij. Bu sene fuarın daha farklı olmasının nedeni, bu sene fuarı CNR kendisi yapıyor. Sadece 8 ve 4 Hall'lerde stand kuruldu. Firmanın kendi istediği doğrultusunda değerlendirmesi olabilir. Bu sene fuar açıkcası daha boş.


-Firmayla ilgili bilgi verir misiniz?
Casada Yapı olarak 4. Levent Çeliktepe Mahallesi bölgesinde ada bazlı projeler yapıyoruz.


1-) Casada 9641 projesi hakkında bilgi verecek olursam eğer; 8 daireden oluşan butik bir projedir. Bir yönetmen ekibine komple anahtar teslim olarak verildi. 


2-) Casada 9639 ise 49 daire ve 1 ticari alandan oluşan bir rezidans projesi. Projede 2 yıldır oturum devam ediyor. 


3-) Casada 9620 projesi ise inşaatı devam eden projemiz. Ancak inşaatın yaklaşık yüzde 80'i tamamlandı. İnce işçilik çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar aralıksız devam ediyor ve Ocak ayının son haftasına yetitirilmeye çalışılıyor. 

 

 

Casada 9638 projesinde satışlar başladı! Yeni proje!

 


-Peki yeni projeniz var mı?
Casada 9638 projesi yeni projemiz. Çeliktepe İlköğretim Okulu'na yakın mesafede yer alan proje, 3 binadan oluşuyor. Butik olarak tasarlanan projede binalar 34-16-12 daireden oluşuyor. 2018 yılının Mart ayında sonra inşaatı başlayacak projenin lansman çalışmaları devam ediyor. 


-Casada 9638 projesinin fiyatlarını öğrenebilir miyiz?
Projede minimum 180 bin TL'den satışlar yapılıyor. Lansmana özel ve fuara özel 46 metrekarelik 1+1 dairede kampanya yapıldı. 250 bin TL olan fiyat lansmana özel 191 bin TL'ye indi. Fakat fuara özel 180 bin TL'ye satılıyor. Yüzde 50 peşin ödendiğinde kalan bedel firma bünyesinde 24 ay 0 faizle ödenebiliyor. 57 metrekarelik dairenin lansmana özel satış fiyatı 239 bin TL. 


-Fuarda canlı satış yaptınız mı?
Fuarda şu ana akadar 4 tane satış yaptık. Sözleşmeler yapıldı, fuar bitiminden sonra satış ofisinde devirlerle alakalı işlemler yapılacak. 


-Levent dışında proje yapacak mısınız?
Casada Yapı olarak bizler 4. Levent - Çeliktepe bölgesinde lokasyonu çok iyi bildiğimizden dolayı projelerimizi bu bölgede yapmaya devam edeceğiz. Şirketin satış ofisi de ana merkezi de bu bölgede yer alıyor. 


Web: http://casada.com.tr/


Esra Nur AÇKI/CNR Emlak 2017


projeye sor



Geri Dön