26 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel 7 proje geliyor!

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel 7 proje geliyor!

Sektörde çeyrek asırı geride bırakan Avcılar İnşaat; Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar Suites, Avcılar Prestige Avcılar Residence, Avcılar Life ve Avcılar Tower projeleriyle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.



Sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Sektörde çeyrek asırdır hizmet veren firmanın Yönetim Kurulu Başkam İdris Avcı, "Her projemizi ilk projemizmiş gibi ince eleyip sık dokuyoruz. Avcılar İnşaat sadece bina yapıp satan bir firma değildir. İzmir'in tüm hassasiyetlerini içinde barındıran bir yapıya sahiptir" dedi. 


¦ Dar gelirli de kazanacak!

25 yıldır sektöre hizmet sunmalım mutluluğunu yaşadıklarını da dile getiren Avcı, 25. yıl projelerini şu şekilde özetledi: "25. yılımızda Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar Suites, Avcılar Prestige, Avcılar Residence, Avcılar Life, Avcılar Tower projelerimizle tüm Izmirlilerin ilgi odağı olacağız. Foram Bornova, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi dörtgeninde yer alan Cadde Teras projemiz bölgenin öğrenci yoğunluğu dikkate alınarak hazırlandı. İzmir'in yeni cazibe ve iş merkezinin içinde yer alan Avcılar Office projemizi ise iş dünyasının ihtiyaçlarını analiz edip hiçbü' detayı atlamadan dizayn ettik. Bu projede bizi şaşırtan bir talep ile karşılaştık. Avcılar Suites ise isminden de anlaşılacağı üzere daha geniş mekanların bulunduğu bir proje. Bayraklı Osmangazi'de yer alan Avcılar Suites bölgeye modern ve estetik bir dokunuş sağlıyor. Yeşilova'nın tam gidişinde yer alan Avcılar Prestige ise kentsel dönüşüm projemiz. Bu projemizin gerçekleştirileceği alanda 190 gecekonduyu yıkarak kentsel dönüşüm noktasında İzmir'de çoban ateşini yaktık. Umanz bizim yaktığımız bu çoban ateşi dev bir meşaleye dönüştürülmesinde bir adım olur. Tüm bunların yanısıra Bornova'da Avcılar Residence, Yeşilova ve Çamdibi'nin kesiştiği noktada yer alan Avcılar Life projelerimizle de Avcılar İnşaat farkını oıtaya koyuyoruz. Ayrıca bizi heyecanlandn-an en önemli proje Avcılar Tower. Bu kuleler; İzmir'in siluetini ve muhteşem Körfezini inci bü' gerdanlık edasında sarıp, İzmir'in inşaat noktasmda artık biz de varız demesini sağlayacaktir. Şirket olarak Manas Bulvarı üzerinde o bölgeye değer katacak,  İzmir  Körfezinin tadına varacak seyir teraslarıyla bir kule yapmayı planlıyoruz." Çok yakında basın toplantısı düzenleyerek İzmirlilere bü- müjde vereceklerini de düe getiren İdris Avcı, "İzmir'e istihdam sağlayacak, ülkeye de katma değer katacak yatirımlar yapmaya devam edeceğiz" dedi. Avcı, "İzmir'de mimari noktada çığır açan, her ihtiyaca kendi içinde cevap verebilen, zengin imkanlara sahip konseptle yaşam alanları kurma anlayışımızla, ev sahibi olma plam yapan ya da yatarım yapmayı düşünenler için projelerimiz devam edecek. Hedefimiz İzmir'de dar gelirli ailelerin öder gibi ev sahibi olacağı konutlar üretip her kesimden vatandaşımızı evlendirmektir" dedi. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön