19 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...



Avcılar İnşaat,  Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde anahtar teslim tarihini erkene çekiyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi teslim tarihi 2021 Aralıktan 2020 Kasım- Aralık olarak öne çekildi.

Avcılar İnşaat, nefes alan mimarisi ile dikkat çeken Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi'ne hız kesmeden devam ediyor. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, planlanan tarihten önce 8. kata ulaşan ofis bloğunun ardından, konut bloğunun temellerinin de beklenen tarihten önce atıldığını belirtti. 30 yıllık tecrübelerinin sağladığı güven ve hız ile projelerini devam ettirdiklerini dile getiren Avcı, "Avcılar Exclusive Projesi için 55 personel 7/24 aralıksız ve yoğun bir tempoyla çalıştı. 400 mikser ve 4 pompa yardımıyla 5 bin metrekare alana 5 bin metreküplük beton 30 saat içinde döküldü.

Avcılar İnşaat tan erken anahtar teslimi!

İnşaat alanında 500 ton demir ve 20 bin litre izolasyon malzemesi kullanıldı" dedi. Avcılar Exclusive'in sağlam temeller üzerine yükselmeye devam ettiğini belirten Avcı, "Normalde teslim süremiz 2021 Aralık, ama biz bu şartlarda 2020 yılı Kasım-Aralık gibi teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

Her projede kaliteli iş, en üst düzey güvenlik ve sürdürülebilir sonuçlar için en iyi uzman ve kaynaklarla çalışmaya özen gösterdiklerini söyleyen Avcı "Bizim amacımız zamanında değil, zamanından daha erken teslim etmek" diye konuştu.

 

Web: https://avcilarexclusive.com/


Geri Dön