28 / 03 / 2024

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.



 İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı. 2015 yılının bahar aylarında başlaması planlanan 38 katlı gökdelen projesini, 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı İdris Avcı, "Mimari projemizi belirledik, mimarımızla anlaşmamızı yaptık. Diğer projelerimizi hazırlatıp onayladık. Projemiz aynı bölgede yapımı başlayan diğer projelerden yeşil alanının yoğunluğu ile ayrılıyor" dedi. 


Projenin hayata geçirileceği arsanın, üç ortağından biri olan Civas Cıvata Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Soyer Kıvanç, "Anlamlı geçmişe sahip arsamızda İzmirimize yakışır, uzun yıllar ayakta kalacak ve Bayraklı'ya da değer katacak bir proje üretmek için kollan sıvadık. Bu doğrultuda arsanın ortakları olan M.Melih Selvili ve Haluk Selvili ile birlikte İzmir'de iş yapan, istihdam üreten firmalar ile uzun görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerin neticesinde de İzmir'in sayılı firmalarından olan Avcılar İnşaat ile anlaştık" diye konuştu. 


Lobi Parlas içiıı soıı fırsat Bölge Metro Durağı yanında ve Yaşar Üniversitesi karşısında hayata geçirilen Lobi Parlas Residence'nin 5'te 4'ii temelden satıldı. Yaşamın 24 saat devam edeceği Lobi Parlas Residence'de toplamda 5 bin 500 metrekare kapalı alışveriş merkezi bulunacağını kaydeden İdris Avcı, "Lobi Parlas Residence, 1+1 ofis, home ofise, süit ve loft daire seçenekleri; sosyal alanları, konum ve yatırımcıya sunduğu eşsiz avantajları ile önemli bir fırsat sunuyor" dedi. 


Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, modern mimarinin öncülüğünü yapan firmanın, 38 katlı yeni gökdelen projesi için start verdiğini, projenin inşaatının 2015 baharında başlayacağını söyledi. 


Gözlem 


Geri Dön