18 / 04 / 2024

Avenue Residence Beylikdüzü'nde 231 bin TL'ye 3+1! Yüzde 5 peşinatla!

Avenue Residence Beylikdüzü'nde 231 bin TL'ye 3+1! Yüzde 5 peşinatla!

Tek blokta 224 konuttan meydana gelen Avenue Residence Beylikdüzü'nde fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün  



Avenue Residence Beylikdüzü projesi 4 bodrum kat, zemin kat, 14 normal kat ve teras katı olmak üzere 20 kattan meydana geliyor. En alt iki bodrum otopark olarak çözülmüş, üç kat çarşı katı olarak tasarlanıyor. Giriş katında yüzme havuzu ve spor salonuyla œAvenue Club hizmet veriyor.

Avenue Residence, her katta 16 daire olmak üzere  toplamda 224 daireden meydana geliyor. Bina iki blok halinde düşünülüp orta kısımda asansör çekirdekleri tasarlanarak birbirine bağlanıyor. Binada 3 yolcu asansörü ve bir tanede yangın ve yük asansörü yer alıyor. Binanın en üst kotunda 14. katın üstünde çok amaçlı bir salon ve teras bahçeleri mevcut. Binanın 24 saat güvenliği olup kartlı sistemle giriş sağlanıyor.

Isıtma sistemi merkezi ısıtma sistemi olarak çözülüyor. Ortak alanlarda jeneratör hizmeti sunuluyor. Son deprem yönetmeliğinin uygulandığı projede C30 sınıfı betonarme betonu, radye temel altında forekazık sistemi ve bodrum perde çevrelerinde iksa kazıkları yer aıyor. Sosyal ve mimari tasarım çalışmalarının yanı sıra deprem tehlikesine karşın günümüzün modern inşaat teknolojisine de yer veriliyor.

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü"nde inşa edilen Avenue Residence'ın 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.3 bin 400 metrekare arsa üzerinde 3 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Avenue Residence Projesi'nde,  konutların alanları 64 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Avenue Residence'ta fiyatlar 79 bin TL ile 231 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Buna göre projede, ilk peşinat olarak yüzde 5"lik bir ödeme yapılıyor. Daha sonra 3., 6., 9. ve 12. aylarda yine yüzde 5"lik ara ödemeler yapılıyor. Kalan miktar banka kredisi ile ödeniyor. Peşinat ve ara ödeme miktarları ise 3 bin 950 TL"den başlıyor.    

0212 852 34 81

www.avenueresidence.com

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön