23 / 04 / 2024

Avi Alkaş: Nöbetçi AVM olsun!

Avi Alkaş: Nöbetçi AVM olsun!

AVM'lerin de eczaneler gibi nöbetçi olarak çalışabileceklerini söyleyen Jones Lang LaSalle Başkanı Avi Alkaş, 'İnsanlar AVM özgürlüğüne sahip olsun' dedi...



Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, nöbetçi AVM tartışmalarına ilişkin, 'Nöbetçi eczane oluyor da niye nöbetçi AVM olmasın Becerilebiliyorsa 24 saat açalım; insanlar istedikleri gibi AVM özgürlüklerine sahip olsun' dedi. Alkaş, Arkitera Mimarlık Merkezi'nin 'Kentsel Kalite İçin Diyalog'' ana teması ile düzenlediği ArkiPARC 2011 etkinliğinin 'AVM Yatırımları 2010-2011' konulu oturumunda, yeni dönemde bazı perakendecilerin sürdürülebilir olmayan projelere girmeyeceğini, çevresi ile bütünleşen, toplu ulaşıma yakın AVM'lerin ön plana çıkacağını söyledi. Nöbetçi AVM tartışmasına ilişkin olarak da Alkaş, 'Becerilebiliyorsa 24 saat açalım, insanlar istedikleri gibi AVM özgürlüklerine sahip olsunlar' diye konuştu. Ramazan ayının önümüzdeki 8-9 yıl yaz aylarına denk geleceğine işaret eden Alkaş, bunun yakın coğrafyadan Türkiye'ye gelen turist sayısını artıracağına dikkati çekti.

YEREL ESNAFA KARşžI DEĞİLİZ

Soruları da yanıtlayan Alkaş, AVM'lerin yerel esnafa karşı olmadığını ifade ederek, 'Birçok meslek grubu üretimde üç vardiya çalışıyor. Gündüz çalışan insanın da gece alışveriş yapma hakkı var. Nöbetçi eczane oluyor da niye nöbetçi AVM olmasın'' dedi.
Sabah


Geri Dön