26 / 04 / 2024

AVM'ler milyonluk hediyeler veriyor!

AVM'ler milyonluk hediyeler veriyor!

BİRBİRİNDEN renkli hediyelerle yılbaşına hızlı girmeye hazırlanan AVM' ler, çekilişlerle onlarca kişiyi araç sahibi yapacak. Ankara'da bulunan birçok AVM ziyaretçilerine milyonluk hediyeler veriyor. Porsche Cayman kazanma şansı sunuyor.



BİRBİRİNDEN renkli hediyelerle yılbaşına hızlı girmeye hazırlanan AVM'ler, çekilişlerle onlarca kişiyi araç sahibi yapacak. Ankara'da bulunan birçok AVM ziyaretçilerine milyonluk hediyeler veriyor. Bu yıl Armada, 28 Şubat'a kadar devam edecek kampanyasında her 100 liralık alışverişte müşterilere Mercedes SLK kazanma şansı veriyor. Panora AVM, ziyaretçilerine yeni yılda 3 adet Audi A3 Sedan kazanma şansı sunuyor. Cepa, "Peugeot Elinizin Altında" kampanyasıyla 5 adet Peugeot marka otomobil hediye ediyor. 


Kentpark ise bu yıl müşterilerine 20 Ekim 2013 ila 12 Şubat 2014 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 200 lira harcama ile Porsche Cayman kazanma şansı sunuyor. 


Next Level ise her 150 liralık alışveriş karşılığında Range Rover Sport kazanma fırsatı sunuyor. Ankamall alış veriş merkezi de 100 liralık alışveriş karşılığında 1 çekiliş numarası alanlar arasından 2 kişiye BMW 116 hediye edecek. 



Habertürk Ankara 


Geri Dön